Vacatures bij Marma

MARMA is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de distributie van bio-producten. Naast het zeer brede gamma droog, vers en diepvriesproducten beschikken wij over een eigen modern uitgerust distributiecentrum, een multitemperatuur wagenpark met boordcomputers, een specifiek Warehouse Management Systeem, een routeplanner en een aangepast online bestelsysteem voor onze brede klantenkring.

Om onze gestage groei te kunnen opvangen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers/sters die onze teams kunnen versterken :

Orderpickers namiddagploeg

Je verzamelt de orders met een handscanner. Correct, zorgvuldig en aandachtig kunnen werken zijn hier cruciaal want jij bent de belangrijkste schakel tussen ons bedrijf en de klant. Goed stapelen, netjes en veilig verpakken voor transport is je ding. Je staat samen met je collega’s ook in voor de orde en netheid van de magazijnen, de leeggoedverwerking en de schikking op de laadkade. Je begrijpt dat de werkhoeveelheid afhangt van de bestellingen die binnenkomen de dag zelf tot 13 u, waardoor enige flexibiliteit in je uurrooster eigen is aan deze logistieke omgeving.

Wij bieden U een vaste job aan in een stabiel, jong en dynamisch bedrijf in een groeiende markt. Je krijgt extra legale voordelen en een kilometervergoeding.