Vacatures bij Marma

MARMA is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de distributie van bio-producten. Naast het zeer brede gamma droog, vers en diepvriesproducten beschikken wij over een eigen modern uitgerust distributiecentrum, een multitemperatuur wagenpark met boordcomputers, een specifiek Warehouse Management Systeem, een routeplanner en een aangepast online bestelsysteem voor onze brede klantenkring.

Om onze gestage groei te kunnen opvangen zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers/sters die onze teams kunnen versterken :

Besteller-voorraadbeheerder met doorgroeimogelijkheden.

Een gedreven persoon die gebeten is door de logistieke microbe. Flexibiliteit en hoog aanpassingsvermogen in de snel veranderende omgeving zijn voor ons veel belangrijker dan een diploma. Gebruik maken van de bestaande tools om de voorraad op punt te houden maar ook voldoende analytisch inzicht hebben om zelf de herbevoorradingssystemen en het locatiebeheer te optimaliseren. Gedegen kennis van Excel hoort hierbij, evenals een behoorlijke basis Frans en Engels om te kunnen communiceren met leveranciers.

Kandidaten die deze functie goed beheren kunnen snel doorgroeien naar warehouse manager waarbij vooral de people management skills aan bod komen.

Orderpickers namiddagploeg

Je verzamelt de orders met een handscanner. Correct, zorgvuldig en aandachtig kunnen werken zijn hier cruciaal want jij bent de belangrijkste schakel tussen ons bedrijf en de klant. Goed stapelen, netjes en veilig verpakken voor transport is je ding. Je staat samen met je collega’s ook in voor de orde en netheid van de magazijnen, de leeggoedverwerking en de schikking op de laadkade. Het drukken en klaarleggen van de verzenddocumenten behoort tevens tot je takenpakket. Je begrijpt dat de werkhoeveelheid afhangt van de bestellingen die binnenkomen de dag zelf tot 13 u, waardoor enige flexibiliteit in je uurrooster eigen is aan deze logistieke omgeving.

Chauffeur

Je beschikt over een rijbewijs C en de nodige vakbekwaamheid. Je route wordt door een routeplanner berekent en doorgestuurd naar de boordcomputer die je tijdens je route begeleidt met GPS en klanteninformatie. Klanten goed dienen zit in je bloed. Je kent een behoorlijk woordje Frans en bent bereid vroeg te beginnen. Je laad zelf je vrachtwagen. De ene dag is al wat zwaarder dan de andere maar we zorgen via onze planning voor haalbare routes met voldoende rustpauze.

Wij bieden U een vaste job aan in een stabiel, jong en dynamisch bedrijf in een groeiende markt. Chauffeurs en magazijnier ressorteren onder het Paritair Comité 119, Handel in Voedingswaren. Je krijgt extra legale voordelen en een kilometervergoeding.