Ecologische alternatieven voor vrijwel alles

Steeds meer consumenten schakelen bewust over op ecologische en biologische of natuurlijke producten. Niet alleen voor hun voeding, maar ook voor lichaamsverzorging of de schoonmaak. Ecologische producten zijn minder schadelijk voor het milieu en zijn beter voor de gezondheid.

Marma natuur- en bioproducten

We ondersteunen winkels en webshops bij de samenstelling en uitbouw van hun assortiment ecologische en biologische producten. Ons aanbod bevat meer dan 5.000 producten, verdeeld over eigen kwaliteitsmerken, distributiemerken en exclusieve merken.

Daarnaast bieden we gezonde alternatieven voor vegetariërs en mensen met een intolerantie voor gluten, lactose of suiker.

Marma staat voor je klaar!

Samen met ons team van meer dan 35 gemotiveerde medewerkers staan we als familiebedrijf garant voor dagvaste weekleveringen in heel België.

Vandaag online, telefonisch, per fax of per mail besteld voor 12 uur, morgen op jouw vaste dag geleverd. Onze flexibiliteit laat ook toe om klein te bestellen.

Samen met onze klanten en de eindconsument werken we dagelijks aan een gezonde, betere wereld.

Marma is verhuisd naar Fred Chaffartlaan 11 in Tienen!

550 ton, 80 volle vrachtwagens, 4300 verschillende producten verdeeld over 2000 paletten

Maak kennis met Bart, jouw account manager voor Vlaanderen!

Bij mij kan je terecht met al je vragen over onze producten, diensten en leveringen.

Covid 19 en bio

Bio kan een alternatief bieden waarbij de mensheid, het milieu en heel de wereld beter gespaard blijft van grote rampen en er duurzaam wordt omgesprongen met de beschikbare grondstoffen

Wil je klant worden, leverancier worden of heb je een vraag voor ons?

We contacteren je zo snel mogelijk!