Belkorn

Biologische koekjes

Sinds het begin gebruikt Belkorn ingrediënten die op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier worden bereid om koekjes te maken die rijker van smaak zijn en vrij zijn van conserveringsmiddelen, kunstmatige aroma's en kleurstoffen. Belkorn gebruikt alleen plantaardige margarine zonder palmolie.

Door het gebruik van ongeraffineerde ingrediënten zijn de koekjes van Belkorn rijk aan vezels en mineralen en blijven alle belangrijke voedingselementen behouden. De biologische kwaliteit is één van de hoekstenen van het bedrijf. Belkorn's biologische koekjes dragen het officiële EU-biologielabel, een garantie voor biologische authenticiteit.

Koekjes met een laag suikergehalte met behulp van ingrediënten die allemaal een natuurlijke oorsprong hebben. Belkorn produceert ook gezonde koekjes met een laag suikergehalte voor diabetici en iedereen die zijn of haar suikerinname wil beperken. 

Belkorn gebruikt ook vezels en maltitol ter vervanging van suiker. Maltitol wordt verkregen uit tarwe en heeft dus nog steeds een natuurlijke oorsprong. Als ingrediënt mag maltitol echter niet het biologische label dragen.

Onze waarden

Het beste uit de natuur sinds 1965

Gezonde en lekkere koekjes zijn waar het bij Belkorn om draait. Sinds 1965 kiest Belkorn zonder aarzeling voor natuurlijke ingrediënten die op een milieuvriendelijke manier worden bereid.

Belkorn bakt heerlijke koekjes met een rijkere smaak, zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Door het gebruik van ongeraffineerde ingrediënten zijn de koekjes van Belkorn rijk aan vezels en mineralen en blijven alle belangrijke voedingselementen behouden. Bovendien gebruikt Belkorn alleen plantaardige margarine zonder palmolie. Op die manier helpt Belkorn de wereldwijde ontbossing te verminderen en onze planeet te beschermen.

Belkorn gebruikt alleen plantaardige margarine en een mengsel van olie uit chiaplantenzaden, zonnebloempitten en cacaoboter. Chiaplantenzaden zijn rijk aan omega-3-vetzuren en bevatten calcium, fosfor en kalium.

Respect voor mens en natuur

Belkorn bakt koekjes met grote zorg voor de kwaliteit, het milieu en de mensen. Het lijkt een eenvoudige filosofie, maar in de huidige maatschappij is het niet altijd zo gemakkelijk te onderhouden. Belkorn is al drie generaties lang onwrikbaar trouw aan zijn basiswaarden en filosofie.

Het maken en bakken van gezonde en biologische koekjes zit in onze natuur en is onze passie. In de jaren tachtig waren de BISkids van Belkorn de eerste biologische kinder- en babykoekjes in Europa.

Vandaag de dag is Belkorn nog steeds een trendsetter in de ontwikkeling van kinder- en babykoekjes met ongeraffineerde en vezelrijke ingrediënten of vruchtensappen. We volgen de ontwikkeling van nieuwe ingrediënten en de veranderingen in de gewoontes en behoeften van de consument op de voet. We praten rechtstreeks met onze klanten in binnen- en buitenland om op de hoogte te blijven van de trends. We introduceren regelmatig nieuwe rassen in ons assortiment.

Onlangs hebben we ons assortiment uitgebreid met minikoekjes in handige zakjes.

Streng over kwaliteit en veiligheid

Wij controleren de kwaliteit van onze ingrediënten en eindproducten nauwgezet, op basis van de wettelijke voorschriften en in overeenstemming met de HACCP-wetgeving.

Bovendien is Belkorn gecertificeerd door verschillende gerenommeerde standaardorganisaties zoals IFS. IFS-certificering garandeert dat Belkorn aan alle strenge kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. We zijn er erg trots op dat we de IFS-certificering op een hoger niveau hebben.

Belkorn is ook gecertificeerd met het EU bio-label, een garantie voor biologische authenticiteit.

Maar Belkorn gaat nog een stap verder: We hebben onlangs geavanceerde röntgenapparatuur geïntroduceerd, zodat we de kwaliteit van onze koekjes nog beter kunnen garanderen. Onze röntgenapparatuur detecteert en werpt alle metalen en andere vreemde voorwerpen met hoge dichtheid op.

We investeren regelmatig in nieuwe apparatuur en proberen voortdurend de kwaliteit en veiligheid verder te verbeteren. Met andere woorden, Belkorn neemt de voedselkwaliteit en -veiligheid uiterst serieus.

Beauvoords bakhuis

Als derde generatie pannenkoekenbakkers gebruiken we nog altijd het artisanale recept van onze grootmoeder.

Hopopop

Hopopop, de nieuwe Belgische fruitijsjes: bio en 100% fruit !

Nats Rawline

Raw & Vegan taarten en Snacks. Nats Rawline is gebaseerd op de eenvoudige overtuiging dat gezondheid rijmt met lekker eten. Goed én lekker eten, dat kan!

Kult Water Kefir

Kult waterkefir is een heerlijke, niet-alcoholische, suikerarme, bruisende drank gemaakt door fermentatie met kefirkorrels.

Pretexte

Met ons biologische assortiment willen we een revolutie ontketenen in de wereld van alternatieven voor traditionele melk, kaas en room.

Lîdjeu!

Natuurlijke, artisanale, Luikse zeep!

Charles Liégeois

Bij Charles Liégeois Roastery branden we goede, smakelijke en geurige koffie.

Ceval

Fier op ons Belgisch erfgoed, passen wij nog steeds dezelfde traditionele vaardigheden en technieken toe zonder de twee belangrijkste eigenschappen van onze producten uit het oog te verliezen: smaak en kwaliteit.

De Zuivelarij

Het product, Berloumi, werd heel snel opgepikt door de bekendere kaas -en eetwinkels en vervolgens de Belgische groothandels en retail.

Eco Biscuits

De ‘back to the basics’-filosofie heeft ertoe geleid dat de ambachtelijk gemaakte koekjes van Eco Biscuits een echt natuurvoedingsproduct zijn.

I Just Love Breakfast

Handgemaakte bio granola gul in ingrediënten en smaak. Heerlijk vers gebakken in het IJLB atelier.

Irminhildis

Irminhildis is een kleinschalige, ambachtelijke brouwerij, waar wij, de mensen van Irminhildis, het beste van onszelf geven om (h)eerlijke producten te brouwen.

Jessenhofke

1 van de 3 brouwerijen in België die uitsluitend biologische bieren op de markt brengen

Koffie kàn

De trage en ambachtelijke benadering van koffie gaat bij Koffie Kàn over de hele weg die de koffieboon aflegt, met respect voor het product en de productkwaliteit.

Maya seitan

Maya is een kleinschalig bedrijf dat seitan en tofu produceert. We willen u een eerlijk, gezond en bijzonder smakelijk alternatief voor vlees bieden.

Natura

Natura dankt zijn succes aan twee zaken: het gebruik van natuurlijke, kwalitatieve ingrediënten én de kennis die al sinds de oprichting in 1939, door vishandelaar Philippe Vryghem, wordt doorgegeven.

Pajottenlander

Pajottenlander is gespecialiseerd in biologische fruitteelt, verwerking en handel.

Propolis Bij Dingens

Propolis geeft uw lichaam dezelfde bescherming en genezende krachten die bijen in staat hebben gesteld te overleven gedurende milioenen jaren.

Reigershof

De geiten zijn onze bron van tweemaal daags heerlijk verse melk. Hieruit ontstaat in onze kaasmakerij een rijk assortiment van rauwmelkse kazen.

Sikou

Ice cream made of food. Roomijs en sorbets gemaakt volgens de regels van het vak

The bio veggie company

The Bio Veggie Company is een nieuw label dat gezonde, vegetarische producten maakt én promoot.

The Holy Berry

Onze missie is het ontwikkelen van heerlijke, kwalitatieve en pure producten met een minimale voetafdruk en een maximum aan voedzaamheid