Irminhildis

Irminhildis is een kleinschalige, ambachtelijke brouwerij, waar wij, de mensen van Irminhildis, het beste van onszelf geven om (h)eerlijke producten te brouwen. Kwaliteit is een erezaak voor ons. Met Irminhildis zetten wij het werk voort van apotheker Daniël Follebout, die gedurende bijna 25 jaar passioneel aan de 'komboechaweg' getimmerd heeft.

We produceren twee 100% onverdunde, levende natuurproducten. Dat zijn zuivere, authentieke komboecha (genaamd 'Original Komboecha Bio') en PKtje. Original Komboecha Bio wordt geleverd in flessen van 1 liter en in handige flesjes van 20 cl. Een fles PKtje heeft een inhoud van 50 cl.

Authentieke komboecha is een eeuwenoud product. Volgens de overlevering zou komboecha zelfs meer dan 2000 jaar oud zijn. De producten die je tegenwoordig onder de naam 'Komboecha' in de winkels aantreft, wijken bijna altijd sterk af van het originele, zuivere product. Dat geldt zowel voor de gebruikte ingrediënten als voor de verdunningsgraad. Soms is de komboecha zelfs gepasteuriseerd (verhit dus), waardoor alle leven erin dood is. ORIGINAL KOMBOECHA BIO van Irminhildis is een 100% levend en onverdund kwaliteitsproduct, geproduceerd is in overeenstemming met het eeuwenoude recept. We zetten ons voortdurend in om de beste en de meest krachtige komboecha te produceren die er op de markt verkrijgbaar is.

PKtje is ook een levend natuurproduct, en evenzeer 100% zuiver. Het ontstaat uit het huwelijk van zuivere komboecha met verse, niet-verhitte paardenmelk. Het samen laten fermenteren van deze twee waardevolle producten leidt tot PKtje, een nieuw, levend natuurproduct.

Irminhildis is een oude Germaanse naam, die 'kracht en bescherming door verbondenheid' betekent. Die betekenis geldt zowel voor onze twee kwaliteitsproducten als voor onze maatschappelijke visie.

Beauvoords bakhuis

Als derde generatie pannenkoekenbakkers gebruiken we nog altijd het artisanale recept van onze grootmoeder.

Hopopop

Hopopop, de nieuwe Belgische fruitijsjes: bio en 100% fruit !

Nats Rawline

Raw & Vegan taarten en Snacks. Nats Rawline is gebaseerd op de eenvoudige overtuiging dat gezondheid rijmt met lekker eten. Goed én lekker eten, dat kan!

Kult Water Kefir

Kult waterkefir is een heerlijke, niet-alcoholische, suikerarme, bruisende drank gemaakt door fermentatie met kefirkorrels.

Pretexte

Met ons biologische assortiment willen we een revolutie ontketenen in de wereld van alternatieven voor traditionele melk, kaas en room.

Lîdjeu!

Natuurlijke, artisanale, Luikse zeep!

Charles Liégeois

Bij Charles Liégeois Roastery branden we goede, smakelijke en geurige koffie.

Belkorn

Gezonde en lekkere koekjes zijn waar het bij Belkorn om draait. Sinds 1965 kiest Belkorn zonder aarzeling voor natuurlijke ingrediënten die op een milieuvriendelijke manier worden bereid.

Ceval

Fier op ons Belgisch erfgoed, passen wij nog steeds dezelfde traditionele vaardigheden en technieken toe zonder de twee belangrijkste eigenschappen van onze producten uit het oog te verliezen: smaak en kwaliteit.

De Zuivelarij

Het product, Berloumi, werd heel snel opgepikt door de bekendere kaas -en eetwinkels en vervolgens de Belgische groothandels en retail.

Eco Biscuits

De ‘back to the basics’-filosofie heeft ertoe geleid dat de ambachtelijk gemaakte koekjes van Eco Biscuits een echt natuurvoedingsproduct zijn.

I Just Love Breakfast

Handgemaakte bio granola gul in ingrediënten en smaak. Heerlijk vers gebakken in het IJLB atelier.

Jessenhofke

1 van de 3 brouwerijen in België die uitsluitend biologische bieren op de markt brengen

Koffie kàn

De trage en ambachtelijke benadering van koffie gaat bij Koffie Kàn over de hele weg die de koffieboon aflegt, met respect voor het product en de productkwaliteit.

Maya seitan

Maya is een kleinschalig bedrijf dat seitan en tofu produceert. We willen u een eerlijk, gezond en bijzonder smakelijk alternatief voor vlees bieden.

Natura

Natura dankt zijn succes aan twee zaken: het gebruik van natuurlijke, kwalitatieve ingrediënten én de kennis die al sinds de oprichting in 1939, door vishandelaar Philippe Vryghem, wordt doorgegeven.

Pajottenlander

Pajottenlander is gespecialiseerd in biologische fruitteelt, verwerking en handel.

Propolis Bij Dingens

Propolis geeft uw lichaam dezelfde bescherming en genezende krachten die bijen in staat hebben gesteld te overleven gedurende milioenen jaren.

Reigershof

De geiten zijn onze bron van tweemaal daags heerlijk verse melk. Hieruit ontstaat in onze kaasmakerij een rijk assortiment van rauwmelkse kazen.

Sikou

Ice cream made of food. Roomijs en sorbets gemaakt volgens de regels van het vak

The bio veggie company

The Bio Veggie Company is een nieuw label dat gezonde, vegetarische producten maakt én promoot.

The Holy Berry

Onze missie is het ontwikkelen van heerlijke, kwalitatieve en pure producten met een minimale voetafdruk en een maximum aan voedzaamheid