Assortiment groenten en fruit wordt uitgebreid aan scherpe prijzen!

Nieuws Onze Belgische producenten Recepten Seizoensgroen

Uitgebreid aanbod

Vanaf nu bieden we meer variëteiten aan. Dit wilt zeggen dat je meer keuze hebt binnen dezelfde soort. Denk hierbij aan appelen, peren, sla, kruiden,… in verschillende varianten. Ook het aantal referenties in de breedte is toegenomen. We bieden dus veel meer verschillende groenten en fruit aan dan voorheen het geval was.

Ontbreekt er nog iets in ons assortiment groenten en fruit? Geef ons een seintje, we bekijken graag wat we hieraan kunnen doen.

Bekijk ons aanbod groenten en fruit

Scherpe prijzen aan topkwaliteit

We leveren een bijzondere inspanning om jou zeer scherpe prijzen aan te bieden voor groenten en fruit. Deze producten krijgen een strenge ingangscontrole waardoor ze niet moeten inboeten aan kwaliteit. Omdat we ons uiterste best doen om enkel producten van goede kwaliteit aan te leveren, kan er hierdoor af en toe een manco ontstaan, maar ben je bij levering van onze producten wel zeker van topkwaliteit!

Prijs-kwaliteit? Check!

Lokale bio producten volgens korte keten systeem

Ook het lokale aspect vinden we zeer belangrijk. Daarom zetten we alles op alles om zo veel mogelijk lokaal te telen. Zo verkiezen we bijvoorbeeld Belgische boven goedkopere Spaanse asperges. Geen massa productie, maar teelten die afgestemd zijn op rotatie en seizoenen. Aangezien sommige producten een ander klimaat vergen is een langere weg voor deze producten helaas onvermijdelijk, denk aan ananas, gember, avocado, bananen,…

Wij passen een korte keten systeem (Just In Time principe) toe voor onze groenten en fruit. Dat wilt zeggen dat we weinig tot geen stock in ons magazijn hebben liggen, maar dat we rechtstreeks van het veld leveren. Dat is de beste garantie voor jou dat je de producten ultravers ontvangt!

Ecologische levering

Wij leveren alles in één drop. Geen aparte levering dus voor ultravers, vers, diepvries of droog, maar een gecombineerde levering waarbij je alles in één keer ontvangt. Dit is de meest ecologische, economische en duurzame (bio) methode van riek tot vork!

Bestel dus voor 10:00 ’s ochtends de werkdag voor levering en krijg de dag erna jouw bestelling ultravers aangeleverd!

Meerdere leverdagen mogelijk

Wanneer je Marma kiest als leverancier voor ultravers (vis, vlees, fruit & groenten, banket & brood), kunnen we een nieuw bestel- en leverschema bekijken met meerdere leveringen per week.

Neem gerust contact op met jouw vertegenwoordiger of met onze sales verantwoordelijke Lien om een concrete regeling uit te werken.

Recyclagelandbouw

Bij elke oogst worden er voedingstoffen uit de bodem onttrokken. In conventionele landbouw wordt dit gecompenseerd met kunstmest afkomstig van fosiele brandstoffen.

Bij bio landbouw gaan we voor een ander systeem: recyclagelandbouw. Hierbij wordt compost of natuurlijk bemesting gebruikt. Als gevolg hiervan is er geen sprake van nitrificatie van de bodem of eutrofiëring van de waterlopen. Een hoog gehalte aan organisch materiaal komt namelijk rechtstreeks in de bodem terecht en dit is de beste methode om droogteperiodes te overbruggen of zware overstromingen te vermijden. Het hemelwater wordt namelijk mooi vastgehouden in de bodem.

De bioboer werkt dus voortdurend aan het bevorderen van het bodemleven en kiest bij voorkeur robuust plantgoed: sterke biologische plantenrassen die schimmel en ziektes goed de baas kunnen.

Nieuw gebouw van Marma officieel geopend tijdens opendeurdag!

Onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden

Interview met medewerker Celine

Medewerker Ludo, een echte natuurliefhebber

Waarom kiezen voor bio kip?

Welkom Irina!

Interview met medewerker Samia

Dubbel interview Lien Portauwe – Maria Wolfs

Sterke groei Marma beloond met nominatie Trends Gazellen

Alles kan veggie

Een gedreven magazijnier/receptionist, dat is Steven in een notendop!

Het bio label met het groene blaadje

Welkom Monique!

NIEUW: ultravers bio brood en banket

Openstaande vacatures

Bekroonde bio producten

Burgemeester van Tienen op bezoek

Boekhoudster en natuurliefhebster Nele

Nieuw bij Marma: Ultravers bio vis & vlees!

Waarom is bio niet de Standaard ?

Marma is verhuisd naar Fred Chaffartlaan 11 in tienen

Maak kennis met Bart, jouw account manager voor Vlaanderen!

Ecologische alternatieven voor vrijwel alles

Covid 19 en bio

Veiligheid, Risico Beheer en HACCP

Kanaal Z 'Alle zaken op een rijtje' brengt Marma in beeld

Marma, een goed georganiseerd logistiek apparaat

Marma routeplanner. Goed voor het milieu en tijdsbesparend!

Marma pakt uit met verse bio groenten en fruit!

Marma blijft de customer service optimaliseren.