Hübner

Jouw gezondheid, onze prioriteit!

In het Zwarte Woud worden traditie en innovatie al bijna een eeuw lang gecombineerd voor de productie van hoogwaardige voedingssupplementen en cosmetica.

Ons eerste product : Tannenblut® werd in de jaren 1920 ontwikkeld voor textielarbeiders in het zuidelijke Zwarte Woud. Wegens het succes van dit product richtte Anton Hübner in 1936 zijn eigen productiebedrijf op en verhuisde het naar Ehrenkirchen, de huidige productieplaats.

In de loop van de tijd ontwikkelde Anton Hübner zich tot een van de toonaangevende fabrikanten van producten voor reformwinkels in Duitsland. Vandaag worden Hübner-producten verkocht in bijna 40 landen over de hele wereld.

Anton Hübner heeft echter vastgehouden aan zijn filosofie van traditie gekoppeld aan de middelen die het Zwarte Woud hem altijd hebben geboden. Het woord "traditie" betekent dat we de historische producten van het merk, zoals "Schwarzwald Tannenblut®" of Hübner Original Silicea® (onze unieke colloïdale silica, die al meer dan 50 jaar wordt geproduceerd), in het hart van ons assortiment hebben gehouden, maar tegelijkertijd hebben we de formules in de loop der jaren gemoderniseerd in overeenstemming met de vooruitgang van de wetenschappelijke of regelgevende kennis en de behoeften van de consument, uiteraard zonder te breken met de geschiedenis.Producten