Producenten in de kijker

La Vie Est Belle

Het begon allemaal met de avonturen van het jonge duo Stefaan en Katrien in Rwanda waar ze in het teken van hun burgerdienst als verpleegkundigen belanden.

Ichoc

In 2015 zorgde iChoc voor een revolutie op de Europese markt als een van de eerste puur plantaardige chocomerken en werd zeer populair onder veganisten en daarbuiten.

Danival

30 jaar later verdedigt Danival nog steeds met passie een respectvolle en toegewijde biologische aanpak

Hübner

In het Zwarte Woud worden traditie en innovatie al bijna een eeuw lang gecombineerd voor de productie van hoogwaardige voedingssupplementen en cosmetica.

Go Now

Go Now is een merk van Now Organic. Dit is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in biologische gember, kurkuma en mandarijnen. Now Organic is in 2006 opgericht door Rob van Baal.

Yogi Tea

Al meer dan 40 jaar staat YOGI TEA® voor overheerlijke kruiden- en specerijentheeën, die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen.

Vivani

Al meer dan 20 jaar vinden de chocolademakers van EcoFinia hun passie in het maken van hoge kwaliteit chocolade. Wat klein begon is uitgegroeid tot een wereldwijd populair biologisch merk: VIVANI.

Pure & Prime

Pure & Prime, een Belgisch merk van Marma. We streven ernaar om u te laten genieten van een assortiment lekkere en biologische producten van hoogstaande kwaliteit.

Trafo

De chips en snacks van Trafo zijn erg geliefd vanwege de unieke smaak, structuur en het veelzijdige aanbod. Wil je chips gebakken in biologische zonnebloemolie? Of kies je voor chips gebakken in kokosolie of olijfolie? Het kan allemaal! Net als chips gemaakt van biologische aardappelen tot groentechips en chips op basis van peulvruchten.