Producenten in de kijker

Go Now

Go Now is een merk van Now Organic. Dit is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in biologische gember, kurkuma en mandarijnen. Now Organic is in 2006 opgericht door Rob van Baal.

Yogi Tea

Al meer dan 40 jaar staat YOGI TEA® voor overheerlijke kruiden- en specerijentheeën, die gebaseerd zijn op unieke ayurvedische theerecepturen.

Vivani

Al meer dan 20 jaar vinden de chocolademakers van EcoFinia hun passie in het maken van hoge kwaliteit chocolade. Wat klein begon is uitgegroeid tot een wereldwijd populair biologisch merk: VIVANI.

Pure & Prime

Pure & Prime, een Belgisch merk van Marma. We streven ernaar om u te laten genieten van een assortiment lekkere en biologische producten van hoogstaande kwaliteit.

Trafo

De chips en snacks van Trafo zijn erg geliefd vanwege de unieke smaak, structuur en het veelzijdige aanbod. Wil je chips gebakken in biologische zonnebloemolie? Of kies je voor chips gebakken in kokosolie of olijfolie? Het kan allemaal! Net als chips gemaakt van biologische aardappelen tot groentechips en chips op basis van peulvruchten.