Belgische specialist in biologische en ecologische producten

Meer dan 5.000 bio- en eco producten

Aandacht voor allergieën en dieetwensen

Eenvoudig bestellen via onze webshop

Onze 45 medewerkers zijn er voor jou!

Belgisch Bio Veggie Vegan Lactosevrij Glutenvrij Suikervrij

Marma, een familiebedrijf sinds 1995

Sinds 1995 zijn wij een familiebedrijf met een hart voor de natuur en voor jullie, onze klanten. Dit familiale karakter trekken we graag door in het hele bedrijf. Elke dag is een nieuwe uitdaging om onze klanten te voorzien van de beste service. Met veel plezier staan wij jullie bij met het juiste advies, werken we samen aan een compleet assortiment en zoeken we mee naar oplossingen en antwoorden op al jullie vragen. Buiten het verlenen van advies en een luisterend oor, zetten we eveneens in op kwaliteit. Ons gedreven team staat dagelijks klaar om het beste van zichzelf te geven, binnen elke afdeling heeft iedereen zijn/haar verantwoordelijkheden om alles tot een goed einde te brengen voor jou.

Een volledig assortiment

Ons assortiment bestaat uit meer dan 5.000 producten. Dit gaat van voeding tot verzorgingsproducten en van reinigingsproducten tot non-food. We bieden eigen kwaliteitsmerken, onze ‘huismerken’, aan en hebben eveneens een gamma aan exclusieve en distributiemerken.

Ultravers

In het ultraverse gamma vind je momenteel aardappelen, groenten en fruit (AGF), brood & banket, kip, vlees en vis. Heb je deze producten vóór 10 uur besteld? Dan worden de producten de volgende dag ultravers bij jou in de winkel geleverd. Verser kan haast niet!

Vers

Onze frigo heeft twee verschillende maximumtemperaturen. Zo kunnen we jou een zo breed mogelijk gamma aan verse producten aanbieden. Je vindt hier broodbeleg, ei, pasta, sappen, sauzen, vleesvervangers en zuivel terug.

Diepvries

In dit gamma vind je een ruim aanbod aan aardappelgerechten, gebak, groenten en fruit, ijs en sappen, kruiden, pizza’s, vleesvervangers, vlees en vis.

Droog

We hebben maar liefst 11 goedgevulde rijen aan droge producten in ons magazijn gestockeerd staan. Zowel drank, voeding en non-food, maar ook verzorgings- en reinigingsproducten staan voor jou klaar.

10 redenen om klant te worden bij Marma

Zie je graag alle voordelen op een rij vooraleer je door ons familiebedrijf in de watten wordt gelegd? Geen probleem! Check hier dè 10 redenen om klant te worden bij ons.

Marma heeft ons geweldig geholpen om het assortiment in onze winkel compleet te maken

Marma blog

Ontdek nieuwe producten, verdiep je in nuttige artikels over natuur en bio en lees alles over Marma.

Interview met medewerker Celine

Medewerker Ludo, een echte natuurliefhebber

Waarom kiezen voor bio kip?

Producenten in de kijker

Danival

30 jaar later verdedigt Danival nog steeds met passie een respectvolle en toegewijde biologische aanpak

Trafo

De chips en snacks van Trafo zijn erg geliefd vanwege de unieke smaak, structuur en het veelzijdige aanbod. Wil je chips gebakken in biologische zonnebloemolie? Of kies je voor chips gebakken in kokosolie of olijfolie? Het kan allemaal! Net als chips gemaakt van biologische aardappelen tot groentechips en chips op basis van peulvruchten.

Go Now

Go Now is een merk van Now Organic. Dit is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in biologische gember, kurkuma en mandarijnen. Now Organic is in 2006 opgericht door Rob van Baal.