Marma, een Belgisch familiebedrijf sinds 1995

Meer dan 7000 bio- en eco producten met aandacht voor allergieën en dieetwensen. Je kan eenvoudig bestellen via onze webshop en rekenen op ons ervaren team van 50 medewerkers!

Sinds 1995 zijn wij een familiebedrijf met een hart voor de natuur en voor jullie, onze klanten. Dit familiale karakter trekken we graag door in het hele bedrijf. Elke dag is een nieuwe uitdaging om onze klanten te voorzien van de beste service. Met veel plezier staan wij jullie bij met het juiste advies, werken we samen aan een compleet assortiment en zoeken we mee naar oplossingen en antwoorden op al jullie vragen. Buiten het verlenen van advies en een luisterend oor, zetten we eveneens in op kwaliteit. Ons gedreven team staat dagelijks klaar om het beste van zichzelf te geven, binnen elke afdeling heeft iedereen zijn/haar verantwoordelijkheden om alles tot een goed einde te brengen voor jou.  

Een volledig assortiment aan biologische en ecologische producten

Ons assortiment bestaat uit meer dan 7000 producten. Dit gaat van voeding tot verzorgingsproducten en van reinigingsproducten tot non-food. We bieden eigen kwaliteitsmerken, onze ‘huismerken’, aan en hebben eveneens een gamma aan exclusieve en distributiemerken. 

Wat maakt Marma uniek?

Handig om weten is dat wij gecombineerde leveringen voorzien. Wij beschikken namelijk over een multi temperatuur wagenpark, op deze manier wordt de koude keten niet doorbroken en blijft de kwaliteit van àlle producten optimaal! Dat wij onze droog-, (ultra)vers- en diepvrieswaren gecombineerd leveren is trouwens niet alleen handig voor jou omdat je zo maar één keer de goederen moet ontvangen, het is ook best uniek. 

Om 6u ’s ochtends beginnen onze magazijniers al met het ontvangen van de goederen van onze leveranciers. Na de deadline voor de order entry start onze routeplanning. Onze planner zorgt ervoor dat de rondes zo (eco)logisch mogelijk in elkaar steken, rekening houdend met alle wensen van onze klanten. Onze warehouse en transport advisor en onze coördinator van het magazijn zorgen ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt in het magazijn. Om 22u sluiten wij de late shift af. De orders zijn nu verwerkt, alles staat perfect klaar voor onze chauffeurs om het laden te starten, de zendnota’s van de leveringen zijn verwerkt tezamen met het sleutelbeheer. 

Dat is nodig want zo kunnen onze chauffeurs vanaf 3u ’s nachts op pad om jou je bestelling te bezorgen. Wat ze mee moeten nemen staat voor hen mooi klaar in vakken die overeenstemmen met hun laadvolgorde van de vrachtwagens. Zo wordt er zo weinig mogelijk tijd verspild met het inladen en kan er zo veel mogelijk tijd genomen worden om jouw bestelling correct te bezorgen. 

Onze kwaliteitsmedewerker zorgt er hierbij voor dat de producten steeds op de juiste temperatuur gestockeerd worden in het magazijn en dat de productgegevens op onze website correct zijn zodat je juist geïnformeerd bent.

Toch ergens een probleempje met je geleverde bestelling? Onze medewerkers van de commerciële binnendienst zijn van maandag tot en met vrijdag te bereiken tussen 8u30 en 12u30 en van 13u tot 17u. Ze helpen jou in het zoeken naar een oplossing bij een probleem, geven jou ondersteuning bij het ingeven van jouw bestelling of zetten een factuur recht in samenspraak met onze collega’s van de boekhouding. 

Ook onze accountmanagers kan je steeds aanspreken om jou te ondersteunen. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag op de baan om jou up to date te houden over onze (nieuwe) producten en lopende promoties, maar staan ook klaar om te zoeken naar een oplossing bij een bepaald probleem en staan jou bij met het juiste assortimentsadvies. 

Wekelijks wordt er met de directie en managers sales & marketing en aankoop & quality samengezeten om te kijken waar verbeteringen mogelijk zijn. Want een zo goed mogelijke service, dat is waar wij bij Marma voor willen staan!

Onze marketingmedewerkers gaan hiermee aan de slag en voeren bijvoorbeeld continu verbeteringen door op de webshop zodat jouw gebruiksgemak steeds weer verbeterd wordt. Ze zorgen ook voor de nodige informatie via onder andere onze wekelijkse nieuwsbrief en de maandelijkse promofolder. 

En dan is dit nog maar in een notendop wat onze medewerkers voor jou kunnen betekenen 😉

 

 

Online bestelplatform voor B2B klanten

Bestellen verloopt uiterst gebruiksvriendelijk via ons online bestelsysteem.