Marma, een Belgisch familiebedrijf

Wij hebben meer dan 45 werknemers die ons dagelijks ondersteunen in het magazijn, voor het transport, bij het bestellen en om jou te helpen met al je vragen.

Al meer dan 25 jaar specialist in ecologische en bio producten

Marma bestaat intussen meer dan 25 jaar. Vader Marcel Portauwe startte in 1995 met een bescheiden assortiment aan ecologische en biologische producten.

Doorheen de jaren breidt zowel het aanbod als het bedrijf verder uit. Zo behoren we tot de top drie van de Belgische bedrijven gespecialiseerd in ecologische en biologische producten.

 

Groothandel in bioproducten met familiaal karakter

Inmiddels werken drie van de kinderen in onze groeiende familieonderneming en heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden. Hiernaast hebben wij meer dan 45 werknemers die ons dagelijks ondersteunen in het magazijn, voor het transport, bij het bestellen en om jou te helpen met al je vragen.

Het familiale karakter van Marma vertaalt zich in hechte en betrokken relaties met onze medewerkers, klanten en leveranciers.

 

Prijs/Kwaliteitsverhouding

Trends en nieuwe producten binnen de wereld van de ecologische en biologische producten worden op de voet gevolgd. 

Wij proberen een zo compleet mogelijk aanbod aan biologische producten aan te bieden. Alleen betrouwbare producenten en merken met een sterke prijs/kwaliteitsverhouding maken een kans in ons gamma.