Trafo

Trafo: een feestje in het schap!

De chips en snacks van Trafo zijn erg geliefd vanwege de unieke smaak, structuur en het veelzijdige aanbod. Wil je chips gebakken in biologische zonnebloemolie? Of kies je voor chips gebakken in kokosolie of olijfolie? Het kan allemaal! Net als chips gemaakt van biologische aardappelen tot groentechips en chips op basis van peulvruchten.

In 1983 begon Frans Andringa met de verkoop en distributie van biologische kaas. Onder het merk Fryslaner ontstond een veelzijdig assortiment biologische kazen uit Friesland. Van Blue de Wolvega (blauwschimmelkaas) tot jonge en belegen (geiten)kaas. Inmiddels mogen wij – Folmer en Bjorn Andringa – het bedrijf voortzetten. Dit doen wij vanuit dezelfde passie en idealen.

Zo halen we onze producten graag van dichtbij. En zullen dus lokaal inkopen waar dat kan. Daarnaast maken we géén gebruik van kleurstoffen, smaakversterkers, conserveermiddel en andere toevoegingen. Op die manier willen wij een positieve bijdrage leveren aan een klimaat neutraal perspectief (lage footprint), lokale economie, arbeidsmarkt en samenleving.

FZ Organic Food
Dit combineren we met innovatiekracht, moderne en kosten effectieve processen en een klantgerichte benadering. De afgelopen dertig jaar is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een multifunctioneel productiebedrijf met uitsluitend biologische levensmiddelen.

Met ons merk Yakso maken we het voor de biologische consument mogelijk (op een eenvoudige en betaalbare wijze) gezonde en smakelijke Oosterse gerechten thuis zelf klaar te maken! Met de producten van Bionova bieden we een breed en gezond assortiment met biologische producten voor ontbijt, lunch en diner. 

aardappelenProducten