Ultravers

In het ultraverse gamma vind je momenteel aardappelen, groenten en fruit (AGF), kip, vlees en vis. Heb je deze producten vóór 10 uur besteld? Dan worden de producten de volgende dag ultravers bij jou in de winkel geleverd. Verser kan haast niet!

Kant-en-klare maaltijden en soep

Deze kant-en-klare maaltijden worden op traditionele wijze bereid in België en dit met hoofdzakelijk in België geproduceerde bio groenten, peulvruchten en granen. Ook het vlees is van Belgische oorsprong.

Groenten en fruit

Benieuwd naar ons aanbod groenten en fruit? Ontdek onze acties en nieuwe producten!

Ultraverse kip

Onze kippen zijn afkomstig van Belgische pluimveehouders die dierenwelzijn hoog in het vaandel dragen en er trots op zijn een smakelijke kwaliteitskip te kunnen leveren.

Ultraverse vis

Met onze verse en 100% natuurlijke vis dragen we één missie uit: duurzame kwaliteitsvis aanbieden aan een correcte prijs. We zijn niet tevreden met standaard, maar gaan elke dag voor 100% tevreden klanten met kwaliteitsproducten.

Ultravers vlees

Biologisch vlees van uitzonderlijke kwaliteit dankzij de passie van onze Belgische kwekers en slagers en de uitzonderlijke knowhow van familieboerderijen die van generatie op generatie is doorgegeven.


Ultra verse aardappelen, groenten en fruit (AGF)

Idealiter zouden groenten en fruit rechtstreeks van het veld of de boom naar ons bord moeten komen. In de realiteit gaat het er echter meestal anders aan toe. Vaak leggen groenten en fruit een lange weg af van teler naar veiling, koper, verpakkingsstation en uiteindelijk naar de winkel. We spreken hier over dagen en vooral over conventionele teelt.

Met ons bio verhaal bewandelen we een ander pad, een weg rechtstreeks van het veld naar jouw bord. Daar waar we een verschil kunnen maken, gaan we er 100% voor!

Ultraverse kip

De kippen zijn afkomstig van Belgische pluimveehouders die dierenwelzijn hoog in het vaandel dragen en er trots op zijn een smakelijke kwaliteitskip te kunnen leveren. We werken hiervoor samen met Le Coq des Prés, een groepering van een veertigtal enthousiaste coöperanten. Zij zijn in de regio verankerd en de traceerbaarheid is verzekerd vanaf het leggen van de eieren, tot op het bord van de consument, via de broederij, de kippenstallen, de voederfabriek en het slachthuis. 

Ultravers vlees

Je mag je verwachten aan ultravers biologisch vlees van uitzonderlijke kwaliteit dankzij de passie van onze Belgische kwekers en slagers en de uitzonderlijke knowhow van familieboerderijen die van generatie op generatie is doorgegeven. 

We verzekeren uitzonderlijk pure kwaliteit vanaf het prille begin. De dieren bij onze Belgische bio boeren krijgen namelijk de tijd om te groeien, kunnen vrij naar buiten, eten voedzaam biologisch voer en vinden beschutting in een ruime zonverlichte stal. Onze bio boer verkiest robuuste rassen die niet gauw ziek worden om het gebruik van geneesmiddelen zoveel mogelijk te beperken. Het verrukkelijke stuk vlees op uw bord is het resultaat van een eerlijke en gezonde aanpak in de stallen. 

Familiale en ecologisch verantwoorde landbouw staat centraal waarvoor de Belgische boer een eerlijke prijs krijgt. 

Ultraverse vis

Met onze dagverse en 100% natuurlijke vis dragen we één missie uit: duurzame kwaliteitsvis aanbieden aan een correcte prijs. We zijn niet tevreden met standaard, maar gaan elke dag voor 100% tevreden klanten met kwaliteitsproducten.