Ons aanbod van meer dan 7000 ecologische producten staat voor jou ter beschikking!

Ons gamma omvat zowel voeding, verzorgings- en lifestyleproducten als schoonmaakmiddelen.

10 redenen om klant te worden bij Marma

 

1. Familiebedrijf

Het familiale karakter van Marma vertaalt zich in hechte en betrokken relaties met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Een suggestie of opmerking? Wij luisteren graag naar je! 

2. Ruim assortiment

We bieden je de keuze uit een ruim assortiment van maar liefst + 7000 bio producten. Deze zijn opgedeeld in de categorieën droog, vers, diepvries en ultravers.

3. Promoties en hoeveelheidskortingen

Maandelijks zetten we ± 350 producten in de kijker met een mooie korting. Op deze manier bieden wij jou als winkelier de mogelijkheid om leuke acties te organiseren op de winkelvloer. Daarnaast bieden we je mooie hoeveelheidskortingen aan.

4. Overzichtelijke webshop

Je bestelt via een eigen account waar je een overzicht hebt van jouw bestellingen, jouw favoriete producten, de producten die niet voorradig zijn,…

5. Vaste leveringsdag

Je kiest voor één of meerdere vaste leveringsdagen. Op tijd besteld? Dan mag je ons op jouw leveringsdag verwachten voor levering van jouw bestelde producten. Je krijgt hierbij per mail of SMS een bericht over wanneer onze chauffeur ongeveer zal toekomen in jouw bio winkel.

Op tijd besteld – op tijd geleverd

Bestellen kan tot de dag voor je vaste leverdag(en). Voor ultravers verwachten we jouw bestelling vóór 10u , voor vers, vries & droogwaren is dat vóór 12u. 

Bovendien ontvang je om 13u een overzicht van jouw bestelling, wij bieden je de mogelijkheid bij eventuele manco’s een alternatief product te kiezen en bij te bestellen tot 16u. 

Vanaf 15u kan je het tijdstip van levering de dag nadien online raadplegen. Of je kan kiezen via jouw account om een mail of sms te ontvangen met het tijdstip van levering.

6. Gecombineerde levering

Wij beschikken over een multi temperatuur wagenpark, op deze manier wordt de koude keten niet doorbroken en blijft de kwaliteit van de producten optimaal! Alles wordt gecombineerd geleverd en de levering is reeds franco vanaf € 400. 

7. Milieubewuste routeplanner met track and trace

Onze routeplanner houdt rekening met verschillende factoren:

  • Gelijkmatige verdeling van de dagelijkse routes via indeling van de regio’s.
  • Het volume van de gecompartimenteerde vrachtwagens en de volumes van de drops.
  • De leveringsvensters en de bereikbaarheid van de bio shops.
  • De duurtijd van een levering afhankelijk van het volume en aantal productgroepen.
  • De gemiddelde snelheid op de door vrachtwagens te gebruiken wegen.
  • De rij- en rusttijden wetgeving.
  • Real-time track en trace door koppeling met boordcomputer in de vrachtwagens.

Deze routeplanner is niet alleen goed voor het milieu, maar ook tijdbesparend voor onze chauffeurs.

8. Nieuwsbrief 

Elke vrijdagnamiddag sturen wij jou onze nieuwsbrief. Hierin delen we info rond het ultravers aanbod, prijswijzigingen, producten die ontbreken bij de fabrikant en producten die het assortiment verlaten. 

9. Klachtenbehandeling

We streven ernaar om binnen de 48 uren een antwoord te bieden op jouw probleem. Je kan hiervoor een klachtenformulier terugvinden in je account. Met dit formulier hebben we snel alle nodige informatie en kunnen we meteen voor jou aan de slag.

10. Ons sales team staat voor je klaar

Onze vertegenwoordigers zijn er voor jou, ze geven je graag het nodige assortimentsadvies. Maak je graag een afspraak met één van onze vertegenwoordigers? Aarzel niet om hen te contacteren. Bart, Marcel, Nicolas en Samia staan je graag te woord.

Vul je gegevens in en word klant bij Marma!

Als klant krijg je toegang tot onze webshop met meer dan 200 merken en 7000 producten

(niet mogelijk voor particulieren)