Biotta

100% biologisch, natuur & genot

De beste sappen voor mensen en natuur.

Laten we nou eerlijk zijn: heb je vandaag al vijf porties fruit of groenten gegeten? In het hectische dagelijkse leven kan een bewust dieet al snel nogal lastig worden. De natuurlijke sappen van Biotta smaken niet alleen heerlijk, maar bieden ook toegevoegde waarde. Of het nu gaat om bloeddruk, celbescherming of het immuunsysteem - de Zwitserse sapproducent Biotta biedt een breed scala aan heerlijke fruit- en groentesappen met extra voordelen.

Vanuit het kleine Zwitserland de grote wereld in
Al meer dan 65 jaar produceert de traditionele Zwitserse fabrikant Biotta aan de voet van de Bodensee rechtstreeks geperste sappen van biologische kwaliteit. Van milde klassiekers tot innovatieve trendbrekers - er zit voor elke smaak wel iets bij. Hoe verscheiden de sapcreaties ook zijn, Biotta blijft trouw aan het uitgangspunt: zoveel natuur zie je in geen enkel flesje.

Bewezen kwaliteit sinds 1957
Sinds de oprichting in 1957 verwerkt Biotta uitsluitend grondstoffen van biologische kwaliteit – jaren voordat er zelfs biologische richtlijnen in Zwitserland waren. Tot op de dag van vandaag bevatten de sappen van de Zwitserse bio-pionier uitsluitend het beste wat groenten en fruit te bieden hebben. 

De kwaliteit van Biotta betekent:

  • 100% pure organische sappen en smoothies.
  • 100% rechtstreeks geperst sap, geen verdunde concentraten.
  • Geen kunstmatige additieven, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of smaken.
  • Geen toegevoegde maar uitsluitend natuurlijke suiker.
  • Zonder toegevoegde vitaminen (groenten en fruit hebben al hun eigen vitaminen).
  • Langdurige samenwerkingsverbanden en eerlijke grondstoffenprijzenProducten